Jižní Čechy krásnější

14.9.2009 - Každá žena může být krásná. Všechny Jihočešky, které se chtějí znovu přesvědčit o pravdivosti tohoto úsloví, mohou ve čtvrtek 17. září od 18 hodin v obchodě Miss Rose v Českých Budějovicích zdarma využít služeb známé vizážistky Gabriely Holejšovské. Akce s podtitulem „Jižní Čechy krásnější“ se koná v rámci projektu Jihočeský patriot.

V obchodně Miss Rose v České ulici č. 36 (vedle Mléčného baru) pomůže vizážistka ženám s výběrem nejvhodnějšího oblečení, ukáže jim, jak se mají správně líčit, či poradí, jaké barvy se nejlépe hodí k jejich typu. „Během své profese jsem se přesvědčila o tom, že skutečně každá žena může být krásná. Dámy spíše nevědí, jak uchopit své přednosti. Všem zájemkyním proto chceme poradit, jak na to, aby vypadaly skvěle,“ sdělila Gabriela Holejšovská.

Do obchodu Miss Rose s dámským oblečením značky Denny Rose, které obléká i Miss České republiky, jsou na čtvrtek zvány všechny zájemkyně o rady ke svému zevnějšku. Vedle konzultací s vizážistkou pro ně navíc bude připravena desetiprocentní sleva na zboží značky Denny Rose z nejnovější, podzimní kolekce.

Skinhome - samolepky na zeď Skinbook - samolepka na notebook Fabrix - pouzdra na notebooky, iPady, iPody, iPhony, mobilní telefony, hard disky, fotoaparáty