Jihočeští senioři získají elektronické bidety

23.5.2010 - Do konce května budou moci užívat klienti českobudějovického Senior domu (Husova třída 1651/125b) nové elektronické bidety. Ty významně přispějí k vyšší hygieně a především ke snazší obsluze ze strany klientů tohoto zařízení.

„Nový domov pro seniory v Českých Budějovicích potřeboval pomoci při vybavování hygienickými pomůckami. S pomocí finančního daru společnosti ČEPS jsme proto zakoupili elektronické bidety a objednali si jejich montáž, včetně úprav koupelen. Důchodcům budou sloužit už za několik týdnů,“ řekla Martina Šlapáková, místopředsedkyně občanského sdružení Jihočeský patriot, které dotaci pro Senior dům zajistilo.

„Náš nový domov důchodců jsme chtěli dovybavit. Na pořízení třiceti kusů bidetů a jejich montáž jsme potřebovali získat přibližně osm set tisíc korun. To se podařilo a naši klienti se budou moci už zanedlouho těšit lepšímu komfortu a hlavně snazšímu zacházení se zařízením pro dodržování osobní hygieny,“ řekl Martin Hart, předseda představenstva společnosti Senior Resort, která domov důchodců provozuje.

Skinhome - samolepky na zeď Skinbook - samolepka na notebook Fabrix - pouzdra na notebooky, iPady, iPody, iPhony, mobilní telefony, hard disky, fotoaparáty