Evropský týden sportu a relaxace žen

20.7.2010 - Ve sportovně relaxačním areálu u cyklostezky v Hluboké nad Vltavou proběhl ve dnech 5. – 11. července 2010 druhý ročník unikátní akce určené všem ženám a dívkám - Evropský týden sportu a relaxace žen.

Na pořádání akce se podílelo občanské sdružení Jihočeský patriot s finanční podporou Jaderné elektrárny Temelín.

Na programu byly tradiční i méně obvyklé sportovní aktivity, relaxační procedury a masáže, kosmetické služby, semináře o nových trendech v oblasti zdravého životního stylu a kulturní programy, kterých se zúčastnilo několik populárních osobností, jako např. Kateřina Neumannová, Roman Vojtek, Jiří Mádl, Vojta Kotek nebo Kateřina Sedláková.

Pro maminky a jejich děti byla v provozu po celou dobu konání akce miniškolka s barvitým programem a profesionálními lektorkami.

Letošního ročníku Evropského týdne sportu a relaxace žen se zúčastnilo něco přes 300 účastnic, miniškolka pečovala přibližně o 50 dětí, na výběr bylo celkem ze 40 sportovních aktivit a na realizaci se podílelo téměř 100 profesionálních instruktorů.

Více informací o proběhlém ročníku a fotografie naleznete na www.tydenzen.cz

Skinhome - samolepky na zeď Skinbook - samolepka na notebook Fabrix - pouzdra na notebooky, iPady, iPody, iPhony, mobilní telefony, hard disky, fotoaparáty