Známé Jihočešky se předvedou v roli modelek

3.12.2010 - Jihočeské manažerky a novinářky si v podvečer poslední adventní soboty (18. 12.) vyzkouší roli modelek. Přehlídka proběhne v domě U Beránka od 17.00.

Budou předvedeny modely českobudějovického butiku Miss Rose, aby zpestřily advent a pomohly dobré věci. V rámci akce, která je součástí dlouhodobého projektu občanského sdružení Jihočeský patriot Jižní Čechy krásnější, se totiž pořádá charitativní sbírka a dražba modelů, jejíž výtěžek bude určen českobudějovické Diecézní charitě.

„Pozvání předvádět modely značek Denny Rose a Guess přijaly například ředitelka Jihočeské centrály cestovního ruchu Pavla Konopová, ředitelka Regionální agrární komory Hana Hricová, vedoucí vysílání Rádia Faktor Jana Křížová, manažerka Press klubu Jana Holoubková, novinářka Mirka Nezvalová a další známé ženy. Návštěvníci domu U Beránka se tak budou moci těšit na skutečné osobnosti,“ uvedl provozovatel domu U Beránka David Veis.

Připomněl, že produkce přehlídky se realizuje s nulovým rozpočtem, takže všichni, včetně vizážistky Gabriely Holejšovské, stylisty Jirky Kopeckého a kadeřníka Václava Peška, pracují zdarma. „Bude je hřát u srdce, že pomohli dobré věci, protože v rámci přehlídky budeme pořádat charitativní sbírku pro českobudějovickou Diecézní charitu, která například pomáhá matkám s dětmi v tísni, ohroženým ženám, lidem bez přístřeší, osobám se zdravotním a mentálním postižením, sociálně slabým rodinám, drogově závislým, ohrožené mládeži, starým a nemocným lidem a řadě dalších znevýhodněných skupin,“ řekl Veis. Po skončení přehlídky bude vydražen jeden z modelů, přičemž výtěžek získá také Diecézní charita.

„Zveme všechny, aby přišli podpořit dobrou věc a podívat se na ženy, s nimiž se obvykle setkají jen v rámci úředního protokolu,“ doplnil Veis.

Skinhome - samolepky na zeď Skinbook - samolepka na notebook Fabrix - pouzdra na notebooky, iPady, iPody, iPhony, mobilní telefony, hard disky, fotoaparáty